Bericht

De gemeenteraad vergadert In Halfweg op 21 maart

Geplaatst op 15 maart 2024, 12:04 uur
Illustration

De gemeenteraad vergadert op locatie in Haarlemmermeer-Noord op 21 maart

De expeditie naar Haarlemmermeer-Noord is verdeeld over drie locaties. De gemeenteraad start met elkaar in Kamp Sugar City. Hier vindt de officiële opening van de bijzondere raadsvergadering plaats. Vervolgens gaan de raadsleden in groepen uiteen naar de verschillende Kampen waar zij zullen spreken over verschillende onderwerpen. We eindigen waar we gestart zijn; Kamp Sugar City. Naast raadsleden, commissieleden en het college van B&W, zijn ook alle organisaties en bewoners die aanwezig waren op de 3 Kampen uitgenodigd om de vergadering officieel en feestelijk met elkaar af te sluiten.

Programma:

- Lagerhuisdebat met jongeren uit Badhoevedorp

- Gebiedsverkenning Haarlemmermeer-Noord

- In gesprek met raadsleden 


Heeft u een boodschap voor de gemeenteraad? Meld u dan van tevoren aan door te mailen naar griffie@haarlemmermeer.nl
 
Waarom vergadert de raad op locatie?
De Raad wil verbinding maken met bewoners, ondernemers, belangengroepen en maatschappelijke instellingen. De Raad wil luisteren en ruimte geven aan lokale initiatieven en opvangen welke behoeftes er leven onder de inwoners. De signalen die zij opvangen kunnen meegewogen worden in besluitvorming, moties of raadsvoorstellen. De gemeenteraad Haarlemmermeer heeft besloten alle gebieden in de gemeente te gaan bezoeken.

 

Haarlemmermeer-Noord

Zwanenburg, Vijfhuizen, Nieuwe Meer, Nieuwebrug, Lijnden, Boesingheliede, Badhoevedorp, de Hoek, Schiphol, Schiphol-Rijk, Spaarndam, Halfweg, Haarlemmerliede, Penningsveer en Spaarnwoude.

Deel dit: