Project

Compaan (seniorentablet) 6 maanden kosteloos proberen in de gemeente Haarlemmermeer

Geplaatst op 11 april 2019, 11:19 uur

In samenwerking met de Gemeente Haarlemmermeer bieden we oudere inwoners van Haarlemmermeer de mogelijkheid om een half jaar lang gratis de Compaan (seniorentablet) uit te proberen. Na de kosteloze uitprobeerperiode heeft men de mogelijkheid om de tablet over te nemen of terug te geven.

De Compaan is een tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen. Gebruikers hoeven geen ervaring met computers te hebben en kunnen op een leuke en eenvoudige manier communiceren met familie en vrienden. Zo kan men berichten en foto’s sturen en ontvangen, spelletjes spelen en beeldbellen. De Haarlemmermeer-Compaan biedt daarnaast de mogelijkheid om gemakkelijk in contact te komen met onder andere Haarlemmermeer-voor-Elkaar, personenalarmering en Amstelring Ledenservice.

Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, een online familie-omgeving. Daarnaast biedt de Compaan tal van mogelijkheden voor de mantelzorg. Zo kan de mantelzorger met behulp van de “goedemorgen” functie of een medicijnenmelding, op afstand een oogje in het zeil houden.

De Compaan is te bekijken op de pluspunten van MeerWaarde, Medipoint van Amstelring & bij Mantelzorg en Meer.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen op 088-1450100 of info@uwcompaan.nl

Doelgroep
Senioren
Idee
Illustration
 
Deel dit: