Project

Hart van Zwanenburg

Geplaatst op 16 mei 2018, 22:59 uur

Onder de naam Hart van Zwanenburg investeert de gemeente in het dorpshart van Zwanenburg. Voor het gebied rond de Dennenlaan tussen de Zwanenburgerdijk en de Nolenslaan – Iepenlaan is één ruimtelijk programma gemaakt. Met de extra gelden uit het Convenant Omgevingskwaliteit is er ruimte voor betere sociaal-culturele voorzieningen, zoals een groter en beter uitgerust nieuw dorpshuis. Het centrum van Zwanenburg gaat in de toekomst echt als dorpshart dienst doen, wat ook de leefbaarheid van het dorp ten goede komt. Bij de plannen worden de bewoners en ondernemers van Zwanenburg nauw betrokken.

Het nieuwe dorpshuis van Zwanenburg komt op het grasveld tussen het huidige pand van Lidl en de oude mavo. Op de plek waar nu dorpshuis De Olm staat, komt een nieuw pand voor Lidl en waar nu Lidl is, komt het nieuwe dorpsplein.

Init.
Illustration
 
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Kees Bos

Project volgens planning

Vorderingen met de bouw van het dorpshuis Zwanenburg-Halfweg Afgelopen dinsdag was de Dennenlaan tussen de Olmenlaan en Nolenslaan afgesloten voor een speciaal transport uit Barneveld met twee diepladers van 35 meter lang! Met veel passen en meten lukte het om de bocht te maken naar de Dennenlaan om... lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Kees Bos

Project volgens planning

Hierbij een aantal artist impressions van het exterieur en interieur van het dorpshuis

0
Open de update in eigen pagina