Aanbod

Loopbaancoaching

Ik zit niet op mijn plek, wat nu? 

Ben je uitgekeken op je huidige werk? Komen je kwaliteiten niet uit de verf? Wordt het tijd voor iets nieuws, en weet je niet wat? 


Dan is het zinvol te onderzoeken welk werk je nog wilt en kunt doen. Met coaching Via Lusanne vind je werk dat recht doet aan je diepere drijfveren en talenten.


Lusanne biedt coaching die aansluit bij je hooggevoeligheid, zodat je snel tot de kern van je vraag kunt komen. Welk werk past bij mij?
 
Werk waar je energie van krijgt


Onze levensweg geeft blijk van wie we zijn, terugkijken op je leven en loopbaan kan een rode draad laten zien. We kijken naar keuzes die je hebt gemaakt en je drijfveren en motivatie.


In het traject gaan we op zoek naar 'jouw ding', je wordt je bewust van het werk waar je blij van wordt en energie van krijgt.


Ontdek je drijfveren en je kwaliteiten 


Het traject helpt je om op een rijtje te zetten wat je kwaliteiten en capaciteiten zijn en ontdekken welk werk het beste bij je past. 

Met een beter zicht op je kwaliteiten en uitdagingen, krijg je meer zelfvertrouwen. 


 
Concreet resultaat


Doel van het traject is ontdekken in welk werk jij op je plek bent. Resultaat is een helder zicht op je kwaliteiten en vaardigheden, wat jou drijft en wat je te bieden hebt. Je weet welke richting je op gaat.

 

Re-integratie na burn-out


Het traject is geschikt bij re-integratie na een burn-out. Zowel bij een terugkeer in de eigen functie, als bij een re-integratie naar ander werk binnen of buiten de eigen organisatie. Begeleiding bij het solliciteren en starten van een eigen bedrijf is ook mogelijk.

Het kan onderdeel zijn van een Werk Fit of Naar werk traject via het UWV. Via Lusanne werkt als onderaannemer voor re-integratiebureau NU Coaching. Vraag ernaar bij je begeleider bij het UWV.

 

Kosten


Het coachingstraject kost 750 euro incl btw als je het zelf betaalt. Het is mogelijk in drie termijnen van 250 euro te betalen.
Als je werkgever betaalt zijn de kosten 1.000 euro excl btw. Er kan ook een offerte voor een traject op maat worden gemaakt, zoals bij re-integratie naar ander werk binnen of buiten de eigen organisatie. Naast de oriëntatie op ander werk, kan ook persoonlijke effectiviteit onderdeel zijn van de begeleiding. 

 

Intake / kennismaking


Wil je eerst meer informatie en overleggen of het traject iets voor je is? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek voeren via de telefoon/Skype. Wil je een persoonlijk intakegesprek van een uur? Dit kost 50 euro. Als je daarna besluit om het traject te gaan doen, wordt dit bedrag in mindering gebracht.

 

Opzet van het traject


Het traject bestaat uit vijf gesprekken van maximaal twee uur en duurt circa drie maanden. Je krijgt een werkboek met opdrachten.
Waar nodig worden de gesprekken aangevuld met een meditatie en creatieve opdrachten.


Thema's van de gesprekken


Curriculum Vitae: We lopen je loopbaan (opleidingen en ervaringen) door en kijken naar de keuzes die je daarin hebt gemaakt. Dit geeft helderheid over je leven en loopbaan en waar je nu staat.


Biografie: Je beschrijft je leven. Als we je verhaal bespreken, wordt zichtbaar welke thema's spelen in je leven en wat de rode draad is. Ook krijg je meer zicht op je (kern)kwaliteiten.


Vitaliteit en zingeving: We zetten op een rijtje wat belangrijk voor jou is in je leven en werk, waar je energie van krijgt en wat energie kost. Je krijgt meer zicht op waar je behoefte aan hebt en hoe je dit kunt realiseren.


Drijfveren en verlangens: Je beschrijft je ideale leven en je mooiste beroepen. Je mag dromen, wensen en verlangen. Zo krijg je zicht op je motivatie en wat je nu het liefst doet.


Concretiseren toekomstperspectief: Je weet welk werk je wilt doen. Je hebt zicht op je capaciteiten en een besef van je mogelijkheden. Je bepaalt welke richting je op gaat en zet de 1e stap.

 

Het traject bracht me duidelijkheid over wat ik zoek in mijn werk en wat ik nodig heb om goed te functioneren. En meer vertrouwen dat ik een nieuwe baan zal vinden die bij me past. (Benjamin)

leeftijd 
vanaf 0 jaar
Geplaatst op 23 februari 2020, 10:41 uur
Deel dit: