Aanbod

Steun bij opvoeden

Vrijwilligers bij Home-Start hebben ervaring met kinderen. Ze kunnen goed luisteren en denken graag met je mee. Soms kan het best veel zijn. Naast moeder of vader zijn en het huishouden draaiende houden, kunnen er allerlei veranderingen in je leven zijn, waardoor er meer stress is. Denk aan je eigen gezondheid, een ziekfamilielid, pas verhuisd of andere omstandigheden. Dan is een luisterend oor heel welkom. Vrijwilligers kunnen meedenken over de opvoeding. Denk aan een baby die niet wil slapen, een peuter die de hele dag door NEE zegt, een kleuter die bang is voor de krokodil onder het bed en schoolgaande kinderen die niet mee komen in de klas, geen vriendjes hebben, veel ruzie met hun broertjes/zusje of de hele tijd op de iPad zitten. Maar ook kinderen die het spannend vinden om naar de middelbare school te gaan en beginnen te puberen. 

Elke week komen ze bij je langs en jij geeft aan waar je het over wilt hebben of wat je wilt doen. Misschien wil je soms ook samen een spelletje doen of naar de speeltuin.

Bij Home-Start vinden we het belangrijk dat het klikt tussen het gezin en de vrijwilliger. Wil je meer weten en eens kennismaken met Home-Start? Stuur dan een mailtje naar: Home-Start@meerwaarde.nl

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 29 november 2018, 14:59 uur
Deel dit: