Activiteit

Haarlemmermeervoorelkaar Ontmoet

donderdag 10 november 2022 , 16:00 - 18:00 uur
Illustration

Haarlemmermeervoorelkaar Ontmoet is een informele, gezellige bijeenkomst voor alle gebruikers van hét digitale platform Haarlemmermeervoorelkaar. Hulpvragers en hulpaanbieders ontmoeten elkaar tijdens deze bijeenkomst in het echt om ervaringen te delen en nieuwe matches te maken. 

Ook als je nog niet bekend bent met of gebruik maakt van Haarlemmermeervoorelkaar (https://www.haarlemmermeervoorelkaar.nl/) ben je van harte welkom om Haarlemmermeervoorelkaar te komen ontdekken tijdens de bijeenkomst en mogelijk een leuke match te maken met een hulpvrager of - aanbieder. Ben jij dus op zoek naar vrijwilligerswerk, wil je iemand helpen of kun je juist wat hulp gebruiken? Kom dan naar deze nuttige, maar vooral ook gezellig bijeenkomst.

De eerstvolgende bijeenkomst van Haarlemmermeervoorelkaar Ontmoet is op donderdag 10 november 2022 van 16.00 – 18.00 uur en zal plaatsvinden op een goed toegankelijke locatie in Haarlemmermeer, die we zodra het kan bekend maken inclusief nog wat praktische informatie. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Kijk op Haarlemmermeervoorelkaar Ontmoet ( https://www.vchaarlemmermeer.nl/organisaties/haarlemmermeer-ontmoet )voor meer informatie.

Locatie
Locatie volgt z.s.m.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk, wil je iemand helpen of kun je juist wat hulp gebruiken? Kom dan naar deze nuttige, maar vooral ook gezellig bijeenkomst.
Deel dit: