Activiteit

Sister Swing zingt vrolijke liedjes van ‘Weet je nog wel…?’

zondag 23 februari 2020 , 14:00 - 16:00 uur

Het Zondagmiddagpodium Haarlemmermeer presenteert op 23 februari vrolijke liedjes van trio Sister Swing om 14.00 uur in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141, te Zwanenburg.

Deze middag staat het trio Sister Swing op het programma. Drie zangeressen die met dit programma een bloemlezing maken van de beste en de leukste liedjes uit al die jaren dat ze samen zingen.

Hun specialiteit is de prachtige muziek uit de jaren ‘40, ‘50 en ‘60. Natuurlijk hoort u de grootste hits van Vera Lynn, The Andrew Sisters en Judy Garland. Het was de tijd van ‘Que sera’, ‘We’ll Meet Again’, ‘Als op het Leidseplein’ en ‘Somewhere Over The Rainbow’.

Toegevoegd aan het repertoire zijn onvergetelijke liedjes als: ‘Ik zou weleens willen weten’, ‘Zo heerlijk rustig’, en ‘Zeg niet nee’. Kortom: Een gezellige mix van bekende Engelstalige en Nederlandstalige nummers. ‘Weet je nog wel... ?‘ is een uitermate vrolijk programma vol herkenning. Oorstrelend driestemmig en recht uit het hart gezongen door Edit Bartos, Judith Schut en Katrien Verheijden. Dus: droom weg, zing mee en geniet van Sister Swing!

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Ook voor meer informatie kunt u op dit tijdstip terecht.

Locatie
Dorpshuis
Kosten toelichting
5 euro inclusief kopje koffie/thee
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: