Activiteit

Zondagmiddagpodium: Concert door vocaal sextet Maat 41

zondag 22 december 2019 , 14:00 - 16:00 uur

Zondagmiddagpodium op 22 december in Zwanenburg

 

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 22 december een concert door vocaal sextet Maat 41 om 14.00 uur in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Maat 41 is zo’n 4 jaar geleden ontstaan als kwartet waarvan alle vier de zangers dezelfde schoenmaat hadden. Verder verwijst de naam naar vriendschap en natuurlijk naar muziek.

Inmiddels is de schoenmaat niet meer het belangrijkste criterium en is Maat 41 uitgegroeid naar een sextet. Zij streven naar de perfecte blend, willen graag een verhaal aan de muziekzaal overdragen en hopen het publiek op verschillende manieren te raken.

Kenmerkend voor Maat 41 is een breed repertoire. Ze houden van mooi met een knipoog en brengen zowel jazz- en popnummers als wereld- en klassieke muziek. Maar niet per definitie met z’n zessen. Kom genieten van dit concert en kijk of de schoen ook jou past!

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Ook voor meer informatie kunt u op dit tijdstip terecht.

 

Rectificatie

In het programmaboekje van het Zondagmiddagpodium is per abuis vermeld dat het een kerstconcert zou zijn. Er worden zeker enkele kerstliederen gezongen maar daarnaast ook prachtige andere liederen.

______________________________ _
.
 
 
 

Locatie
Dorpshuis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: