Activiteit

Musicalgroep Si tu Veux in de Olm

zondag 24 november 2019 , 14:00 - 16:00 uur

’t Licht in Parijs.

Het Zondagmiddagpodium Haarlemmermeer (65+) geeft op 24 november het podium aan musicalgroep Si tu veux! voor hun musical ’t Licht in Parijs. De voorstelling is in cultureel centrum De Olm, Olmenlaam 141 in Zwanenburg en begint om 14.00 uur.

Ieder jaar voert musicalgroep Si Tu Veux! een eigen stuk met toneel, zang en soms dans op. Serieuze onderwerpen worden met luchtige humor en drama afgewisseld en ondersteund door liedjes. Er bevindt zich altijd een boodschap achter het verhaal, die het publiek op zijn eigen manier mag interpreteren. Het doel van een voorstelling is het publiek weer met een goed gevoel naar huis te laten keren.

Relatieperikelen.
De voorstelling in De Olm in Zwanenburg gaat over Parijs en de liefde die daar in de lucht zweeft. In het licht van restaurant La Lumière ontmoeten we een bijzonder pluimage aan mensen, in wier levens de liefde een hoofdrol speelt. De musical belicht de verschillende, herkenbare relatieperikelen in serieuze en grappige situaties. Een stuk vol warmte en ontroering dat met passie wordt gespeeld.

Kaartverkoop en informatie.
Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Ook voor meer informatie kunt u op dit tijdstip terecht.
 

Locatie
Dorpshuis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: