Activiteit

Workshop intuïtief schilderen

zondag 26 januari 2020 , 14:00 - 16:00 uur

Bij intuïtief schilderen hoeft het niet mooi te zijn. Je mag spelen, met verf, met kleur.


Ga voorbij aan je gedachten als 'het moet iets worden' of 'ik kan niet schilderen' en bevrijd je van wat moet. Deze zelfexpressie werkt door naar de rest van je leven, je durft meer.
 
Intuïtief schilderen geeft energie

In deze creatieve workshops ga je je eigen stroom aanboren. Op die manier creatief bezig zijn, brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en meer te genieten.

Het kan behulpzaam zijn bij herstel en preventie van burn-out. Om uit je hoofd te zakken, uit het moeten. En te leven vanuit je gevoel.

Wat gaan we doen

Eerst is er een rondje om jouw vraag op het thema te bespreken, dan doen we ontspanningsmeditatie om je bij je innerlijke stilte te brengen. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag.

Dan kies je kleuren die je aanspreken. Als een 'spelen met verf ga je aan de slag. ​Zo boor je pure scheppingskracht aan.

Datum

Zondag 26 januari, van 14.00 tot 16.00 uur

Kosten

Een workshop intuïtief schilderen kost normaal 50 euro, inclusief koffie/thee & lekkers en materialen. Als inwoner van Halfweg/Zwanenburg krijg je 10 euro korting en betaal je 40 euro. Vermeld bij je aanmelding dat je inwoner bent van Halfweg of Zwanenburg.

Locatie
BOGOTÁ
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Als inwoner van Halfweg/Zwanenburg krijg je korting
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
5
Deel dit: