Activiteit

De Plankenisten met ´Tussen Kunst en Kak´ Zondagmiddagpodium op 13 oktober in Zwanenburg

zondag 13 oktober 2019 , 14:00 - 16:30 uur

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 13 oktober om 14.00 uur De Plankenisten met ´Tussen Kunst en Kak´ in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

 


Levendig blijspel

Voor het Zondagmiddagpodium is de Badhoevedorpse toneelvereniging De Plankenisten een vertrouwde naam. Bijna 50 jaar zijn ze actief in het amateurtoneel. U heeft daarom al vaak kunnen genieten van hun vrolijke kluchten en levendige blijspelen. Dit najaar gaan de Plankenisten een stapje verder. Het toneelstuk ‘Tussen Kunst en Kak’ van Jan Duijnhoven is een vrolijk spel over liefde en misverstand, lief en leed. De familie Woudestein is deftig en rijk, de familie Maas is kunstzinnig en origineel. Deze totaal verschillende milieus komen met elkaar in aanraking als de families noodgedwongen enige tijd hun levens met elkaar delen. Geen wonder dat dat een voedingsbodem is voor irritatie, onbegrip en misverstanden. Maar uiteindelijk ook voor wederzijds respect en begrip. En zoals het in een komisch stuk hoort, komt alles na vele verwikkelingen weer goed.

 


Laatste optreden Plankenisten in de huidige De Olm

Een prachtig stuk dat goed is voor een lach en een traan. Zin in een middagje vol plezier en ontroerende momenten? Dan zien we u graag in Cultureel Centrum De Olm in Zwanenburg. 

 

 

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Ook voor meer informatie kunt u op dit tijdstip terecht.


 
 
 
 

Locatie
Dorpshuis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: