Activiteit

Pauline Seebregts vertelt ..Maria

zondag 26 mei 2019 , 14:30 - 17:00 uur

Het was een gewone maandag als alle anderen. Er was geen helder licht geweest om haar bezoek aan te kondigen. De maan was niet voor de zon geschoven, de zon niet voor de maan. Nergens waren lichtflitsen of donderwolken te bekennen geweest. En toch had ze daar ineens op de stoep gestaan in een blauwe mantel, witte sportschoenen en een witte sjaal om haar haar. In de ene hand een tas en in de andere hand een koffer. Het bleek niemand minder te zijn dan de Heilige Maagd Maria.

 

Stel het je eens voor . . .   wat zou jij doen !?  De vrouw die de deur had open gedaan liet haar binnen. Dat werd het begin van een ongewone week. Maria zit vol met verhalen zo blijkt al gauw. Zo leert de vrouw over haar bijzondere gast maar ook over de twijfel én het geloof in zichzelf en het leven.

 

Een vertelvoorstelling ondermeer geïnspireerd op het boek ‘Our Lady of the Lost and Found’

De voorstelling is een hedendaagse raamvertelling waarbinnen oeroude verhalen op een manier verbonden worden met de dag van vandaag.

Dit ontroerende verhaal met diepgang en humor wordt verteld door Pauline Seebregts, een professionele vertelster met en warme en intense vertelstijl. De voorstelling wordt begeleid door Jopie Jonkers, harpiste en zangeres.

Locatie
Katholieke Kerk Halfweg
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: