Activiteit

Zondagmiddagpodium: De Schakel met nostalgische Amsterdamse liederen

maandag 22 april 2019 , 14:00 - 16:00 uur

Zwanenburg – Op tweede Paasdag 22 april brengt het Zondagmiddagpodium het gezelschap De Schakel met een heerlijk Amsterdams programma in cultureel centrum De Olm, Olmenlaan 121 in Zwanenburg. Aanvang 14.00 uur.

 


De Jantjes

Het gezelschap De Schakel is een enthousiaste groep muzikanten, die al bestaat sinds 1985. Zij treden op in klederdracht en brengen met veel plezier en humor een gevarieerd programma boordevol bekendeliedjes en korte conferences. Voor de pauze hoort u onder andere liedjes uit de musical De Jantjes en ander zeewaardig repertoire.

Die ouwe Jordaan

Na de pauze gaan we terug in de goeie oude tijd met oude bekende Amsterdamse liedjes en natuurlijk met de nostalgie van die ouwe Jordaan.

De Schakel met Piet Klaasen: drum en zang, Astrid de Haan: zang, Leo Smit: saxofoon, Arie Vereijken: accordeon, Jan Wolf: zang en Ina Heinhuis: zang.

Kaartverkoop en informatie: Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Ook voor meer informatie kunt u op dit tijdstip terecht.

Locatie
Dorpshuis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: