Activiteit

Passievolle Russische muziek van pianiste Nadezda Filippova

zondag 24 maart 2019 , 14:00 - 16:00 uur

ondagmiddagpodium op 24 maart in Zwanenburg

 


Het Zondagmiddagpodium presenteert op 24 maart om 14.00 uur passievolle Russische muziek van pianiste Nadezda Filippova in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

 


Kracht en intimiteit in haar muziek

De Russische pianiste Nadezda Filippova maakt haar opwachting in Zwanenburg met een Russisch programma. Als laureaat van Dutch Classical Talent 2017-2018 wordt de artieste geprezen om haar eindeloze energie, kracht en tegelijkertijd het vermogen om muziek intiem en kwetsbaar te maken. Op het moment is ze op een tournee door het land om haar muziek op creatieve wijze nog dichter bij haar publiek te krijgen.

 


Rusland, muziek en passie

De artieste kent de uithoeken van haar geboorteland: geboren in Wit-Rusland, groeide op bij de grens met China, verhuisde op haar vijfde naar Siberië wegens haar talent en woonde vanaf haar 8ste levensjaar in Sint-Petersburg, waar ze 10 jaar jong al optrad met het Philharmonisch Orkest van die stad. Nu twee jaar gevestigd in Nederland kan de artieste als geen ander spreken over de Russische ziel, de turbulente geschiedenis van het land en de relatie tot de Russische mens en zijn muziek. Nadezda zal daarom naast het muzikale programma van Tchaikovsky, Scriabin en Prokofief, ruimte maken voor reflectie en een écht gesprek voeren met het publiek over Rusland, muziek, passie en alles daar tussenin.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Ook voor meer informatie kunt u op dit tijdstip terecht.

Locatie
Dorpshuis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: