Activiteit

Zondagmiddagconcert in Halfweg met Family Pondman & Co

zondag 14 april 2019 , 14:30 - 15:30 uur

Het laatste Zondagmiddagconcert van seizoen 2018/2019 speelt zich af op 14 april, zoals gewoonlijk in de Protestantse kerk in Halfweg. Dan verzorgt Family Pondman & Co een optreden. Dit pianotrio is een jong ensemble dat zich voornamelijk richt op het klassieke genre. De leden van het trio spelen meerdere instrumenten: viool, altviool, klarinet, saxofoon, piano en ook zang.

De aanvang van het Zondagmiddagconcert is 14.30 uur. De toegang bedraagt 7,50 euro inclusief een drankje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn alleen te koop op 14 april in de kerk.

Veelzijdige muzikanten

Het trio bestaat uit broer en zus Walther en Lonne Pondman en Masha Galperina. De drie muzikanten hebben samen gestudeerd aan het conservatorium te Zwolle en zijn cum laude afgestudeerd. Lonne speelt viool en altviool, Walther klarinet en saxofoon en Masha vleugel. Walther en Lonne hebben daarnaast ook een uitgebreid zangrepertoire: Walther als tenor en Lonne als sopraan. Zij vertolken prachtige aria’s. Dit trio speelt bij allerlei gelegenheden en vult met hetzelfde gemak een concertzaal of huiskamer met haar muziek.

Klassieke componisten

Family Pondman & Co bestaat sinds 2016. Het ensemble heeft een prettig in het gehoor liggend geluid. Hierdoor is dit ensemble inzetbaar voor een breed scala aan gelegenheden. Ze spelen prachtige stukken van bekende klassieke componisten. Zondag 14 april staan in Halfweg prachtige werken op het programma van onder andere Bernstein, Mozart, Beethoven & Puccini. De akoestiek van deze monumentale dorpskerk staat garant voor een schitterende muzikale belevenis.

Locatie kerk

Het kerkgebouw is te vinden op de hoek van de Julianastraat en de Prins Hendrikkade te Halfweg. Er is in de buurt voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de kerk bevindt zich onder de toren. NS-station Halfweg/Zwanenburg bevindt zich op 10 minuten loopafstand.  

Locatie
Adres: hoek Prins Hendrikkade en Julianastraat Halfweg
Kosten toelichting
Entree 7,50 euro - Kinderen t/m 12 jaar gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: