Activiteit

Repair Café Zwanenburg-Halfweg in De Hoek in De Olm

dinsdag 8 januari 2019 , 13:30 - 16:00 uur

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, of de Repair Cafés gaan weer draaien, na een korte kerststop. 

-          -> Op dinsdag 8 januari in Zwanenburg-Halfweg, in De Hoek in De Olm aan de Olmenlaan, open van 13.30 tot 16.00 uur, de laatste reparaties kunnen rond 15.30 uur aangeboden worden.

De formule blijft hetzelfde: je kunt terecht met kapotte Senseo’s of andere koffieapparaten, met stofzuigers, dvd-spelers en andere elektrische apparatuur, lampen, klein meubilair, kleding en fietsen. De vrijwilligers kijken er graag naar en proberen het weer aan de praat te krijgen. Twee van de drie keer lukt dat ook.

De kosten zijn laag: Repair Cafés vragen een vrijwillige bijdrage, met vijf euro als suggestie. Maar geef gerust wat je missen kunt, minder of meer.

De Repair Cafés hopen ook in 2019 weer een flinke bijdrage te kunnen leveren aan een kleinere afvalberg én het plezier van je apparaat langer kunnen gebruiken. En dat is met de hogere BTW vanaf 1 januari nog goedkoper ook!

Nieuwe vrijwilligers zijn in Zwanenburg van harte welkom. Aanmelden of andere informatie via de website repaircafehaarlemmermeer.nl of telefoon 06 16040860.

 

Locatie
Dorpshuis
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
graag vrijwillige bijdrage
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: