Activiteit

Zondagmiddagconcert 14 oktober met songs van Beatles tot Adèle

zo 14 okt 2018 - zo 14 okt 2018 , 14:30 - 15:30 uur

We starten het nieuwe seizoen van Zondagmiddagconcerten op 14 oktober bijzonder spectaculair! Dan treedt vrouwen barbershopkoor Singing Unlimited voor u op. Het podium staat dan vol met een a-capella koor dat bijna 50 leden telt. Zij brengen heerlijke meerstemmige muziek in close harmony-stijl met bekende werken van Beatles tot Adèle. Het concert in onze kerk begint om 14.30 uur.

Het koor is afkomstig uit de Haarlemmermeer en vierde begin dit jaar haar 5-jarig bestaan met een swingend concert in een uitverkochte Schouwburg De Meerse. Singing Unlimited staat onder leiding van dirigente Anita Zengerink.

Tot het gevarieerde repertoire behoren prachtige ballades, pittige uptempo’s en songs van de wereldberoemde bands en popartiesten. Afgelopen jaar wonnen zij op overtuigende wijze ‘Korenslag Bollenstreek 2017’. Daarnaast nemen zij jaarlijks deel aan een grote barbershop competitie in Engeland waar zij dit jaar twee medailles wonnen en de beker voor het ‘most improved’ koor. Op 9 december staan zij opnieuw in De Meerse met een Kerstconcert matinee.

Maar eerst treedt Singing Unlimited voor u op in Halfweg met een gevarieerd concert op zondagmiddag 14 oktober. De entree bedraagt 7,50 euro inclusief drankje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Zegt het voort! U bent van harte welkom.

Nieuw! Seizoenkaart 2018/2019

Dit jaar biedt de commissie Zondagmiddagconcerten u de mogelijkheid tot de aanschaf van een seizoenkaart. Deze kaart geeft toegang tot de vier concerten van seizoen 2018/2019. Deze vinden plaats op 14 oktober en 11 november 2018 en 10 februari en 14 april 2019. Met de prijs van 25 euro bespaart u in totaal 5 euro. En bent u een keer verhinderd? Dan geeft u de seizoenkaart gewoon aan een ander. De kaart is te koop het eerste Zondagmiddagconcert op 14 oktober en via de mail bij penningmeester Dick Meijer (dickmeijer@gmail.com).

 

Locatie
Adres: hoek Prins Hendrikkade en Julianastraat
Kosten toelichting
Entree 7,50 euro Kinderen t/m 12 jaar gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
150

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Ben Broerse

Meld je aan
Deel dit: