Organisatie

Welzijn in Beweging

Onderneming

Welzijn in beweging is een praktijk voor coaching en mindfulness.


Vrijdag 9 februari start een nieuwe mindfulness training in Zwanenburg.


Dit is de wetenschappelijk bewezen effectieve stressreductietraining Mindfulness Based Stress Reduction met elementen van MBCT (Cognitive Therapy). Deze training beslaat acht weken (t/m 29 maart) en bestaat uit acht bijeenkomsten van twee en een half uur plus een extra oefendag op zondag 3 maart.


In deze ervaringstraining trainen we de aandacht door het doen van meditatieoefeningen, reflecteren we op de oefenervaringen, plaatsen we de ervaringen in een theoretisch kader, en krijg je praktische handvatten voor een meer ontspannen en vrij dagelijks leven.


Je kunt je tot 2 feburari aanmelden. Voor de start van de training plannen we een vrijblijvende telefonische intake om kennis te maken, de reden van aanmelden te bespreken en tijd te nemen voor het stellen en beantwoorden van vragen. Dit gesprek zal ongeveer 20 minuten duren.


De prijs van deze training is 595 euro (als je werkgever vergoedt). Als particulier is er een reductie tot 395 euro en is eventueel vergoeding via je zorgverzekeraar mogelijk: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness. 
Deze prijs is inclusief een werkboek, geluidsopnamen en de intake. De training gaat door bij 6-12 deelnemers.


Aanmelden kan via mail en via de website:
annette@welzijninbeweging.nl // www.welzijninbeweging.nl/info-contact


Met vriendelijke groeten,


Annette van Duijvenbode


Welzijn in Beweging

Illustration
 
Deel dit: