Organisatie

Woon servicecentrum Eigen Haard

Een Zwanenburgs huis


Eigen Haard hoort echt bij Zwanenburg. Iedereen kent elkaar. Bij binnenkomst merkt u meteen de grote betrokkenheid van familie, vrijwilligers en buurtgenoten. Het verpleeghuis is overzichtelijk en ligt in een leuke woonwijk. Naast Eigen Haard zijn zelfstandige huurwoningen te vinden, voor 55-plussers. Ook zij zijn vaste bezoekers van het Huis van de Buurt in Eigen Haard. Het is dé ontmoetingsplek bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten.


Huis van de Buurt
Zodra u ons restaurant in komt bent u direct in het kloppend hart van Eigen Haard. De plek waar mensen samenkomen om te biljarten of te bloemschikken. Waar we de nog steeds razend populaire bingo houden en u samen met buurtbewoners uit Zwanenburg kunt genieten van een drankje of een vers gekookte maaltijd.


Liefdevolle aandacht
We vinden dat iedereen recht heeft op liefdevolle begeleiding. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. We bespreken samen wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.


Wat vindt u belangrijk
Wilt u ons laten weten wat voor u belangrijk is? Graag leren wij u zo goed mogelijk kennen. Pas dan zult u onze aandacht als betekenisvol ervaren. Respect voor wie u bent, wat u interessant vindt of leuk. Daar draait het bij ons om.

Deel dit: