Activiteit

Zondagmiddagconcert in Halfweg met a capella koor Singing Unlimeted

zondag 14 april 2024 , 14:30 - 15:30 uur
Illustration

Zondagmiddagconcert met ‘Singing Unlimited’ 

Het Zondagmiddagconcert in de Protestantse kerk in Halfweg van 14 april met Singing Unlimited belooft voor muzikaal spektakel te zorgen. Op veler verzoek treedt dit vrouwenkoor nogmaals in deze kerk op. Bezoekers van die eerdere twee concerten zullen zich de dynamiek en het raffinement van dit koor herinneren. De ruim 40 koorleden zingen 4-stemmig a capella in barbershop-stijl. 

De aanvang van het Zondagmiddagconcert op 14 april is 14.30 uur; kerk open om 14.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief drankje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar betalen geen toegang. De kerk staat op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Julianastraat in Halfweg. NS-station Halfweg-Zwanenburg is slechts 10 minuten lopen. 

‘Onze gemeenschappelijke liefde is zingen en optreden’, vertelt een van de koorleden die veelal uit Haarlemmermeer komen. ‘Samen plezier beleven in het zingen is heel belangrijk en we werken hard om steeds beter te worden. Singing Unlimited staat voor hoge kwaliteit optredens, zowel vocaal als visueel. We genieten ervan om onze liefde voor muziek met het publiek te delen. Dat dit lukt ervoeren we al tweemaal eerder toen we in die mooie kerk in Halfweg optraden.’ Het koor staat onder leiding van dirigent Anita Zengerink.

Het repertoire bestaat uit ballades, filmmuziek, up tempo nummers en pop. Een voorproefje van Singing Unlimited? Kijk dan op www.singingunlimited.nl. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Locatie
Protestantse kerk Halfweg
Kosten toelichting
Entree 10 euro incl drankje
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Omschrijving doelgroep 
Liefhebbers van goed toegankelijke muziek
Documenten
Deel dit: