Activiteit

Laat je oude apparaat repareren!

dinsdag 11 oktober 2022 , 13:30 - 15:45 uur
Illustration

Repair Café Zwanenburg-Halfweg is weer gestart! De deuren van het nieuwe Dorpshuis, Dennenlaan 133A, staan elke tweede dinsdag weer open. Er is Repair Cafe op
• dinsdag 11 oktober
• dinsdag 8 november 
* dinsdag 13 december 

De vrijwilligers zitten klaar om alles wat stuk is te repareren. Of te vertellen dat er echt niks meer aan te doen is – dat kan ook, maar (zeggen ze er dan bij) ‘nu weet je het tenminste zeker, gooi maar weg’.
Iedereen kan er gratis terecht met een kapotte cd-speler en koffiemachine, bladblazer, fiets of broek enzovoort. Houd er rekening mee dat je soms even moet wachten. Alles gebeurt gratis, maar wel vragen we een vrijwillige bijdrage voor nieuw gereedschap, folders en tussendoor een feestje voor onze vrijwilligers.
Ook nieuwe vrijwilligers zijn op van harte welkom. Voor aanmelden en alle andere informatie: zie repaircafehaarlemmermeer.nl of Facebook, telefoonnummer 06 5740 8534 of email repaircafehmr@gmail.com.

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Wel graag een kleine of grotere gift!
omschrijving doelgroep Iedereen met hart voor het klimaat en milieu, zeg maar: duurzaamheid, én voor z'n portemonnee: we repareren wat er kan, ong. 2/3 lukt - en nog gratis ook! Wel graag een kleine of grotere gift voor bv. nieuw materiaal, PR etc.
Deel dit: