Activiteit

Zondagmiddagconcert in Protestantse kerk van Halfweg

zondag 9 oktober 2022 , 14:30 - 15:45 uur
Illustration

 

Zondagmiddagconcert in Halfweg met ‘Singing Unlimited’

Met het optreden van vrouwenkoor Singing Unlimited beleeft de nieuwe serie Zondagmiddagconcerten in de Protestantse kerk in Halfweg op 9 oktober een flitsende start. Het koor zingt vierstemmig a capella in barbershop zangstijl. Het koor is in 2013 gestart en het merendeel van de vijftig zangeressen woont in de Haarlemmermeer.

De aanvang van het Zondagmiddagconcert op 9 oktober is 14.30 uur . De entree bedraagt 10 euro. Kinderen t/m 12 jaar betalen geen toegang.

Hoge kwaliteit

‘Onze gemeenschappelijke liefde is zingen en optreden’, vertelt een van de koorleden. ‘Samen plezier hebben in het zingen is belangrijk en we werken hard om steeds beter te worden. Singing Unlimited staat voor hoge kwaliteit optredens, zowel vocaal als visueel. We genieten ervan om onze liefde voor muziek met het publiek te delen. Dat dit lukt ervoeren we een paar jaar geleden al toen we in de gezellige kerk van Halfweg-Zwanenburg optraden.’

Ballades, filmmuziek en pop

‘Ons repertoire bestaat uit ballades, filmmuziek, up tempo nummers en pop. Als ondersteuning van wat we willen uitdrukken met de nummers die we zingen, gebruiken we vaak bewegingen en choreografie. Hierdoor zijn onze optreden niet alleen mooi om naar te luisteren, maar ook heel leuk om naar te kijken’, aldus het koorlid. De artistieke leiding van Singing Unlimited is in handen van Anita Zengerink. Dirigente en koor hebben dezelfde ambitie, namelijk de muzikale boodschap overbrengen. Daar komt het publiek voor! Kijk op: www.singingunlimited.nl

Bereikbaarheid kerk

Het monumentale Protestantse kerkje staat op de hoek van de Julianastraat en de Prins Hendrikkade in Halfweg. De ingang bevindt zich onder de toren. Vanaf NS-station Halfweg-Zwanenburg is het 10 minuten lopen. 

Illustration
 
Deel dit:
2 reacties

Ben Broerse

Echt een aanrader voor de zondagmidag! Kom je ook kijken en luisteren?
wo 7 september 2022 10:29

Ben Broerse

O ja, neem je buren, vrienden en familie gezellig mee. Kinderen t/m 12 jaar betalen geen toegang.
wo 7 september 2022 10:31
Wil je reageren? Meld je dan aan.