Activiteit

BOGOTÁ ART

do 15 sep 2022 - zo 18 sep 2022 , 16:00 - 18:00 uur
Illustration

Broedplaats BOGOTÁ opent opnieuw de deuren van haar Expo Loods in Halfweg tijdens BOGOTÁ ART ‘22. De expositie is geopend voor publiek van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september a.s. van 12.00 – 17.00 uur. De opening zal plaatsvinden op donderdag 15 september om 16 uur. 

BOGOTÁ ART is de jaarlijks terugkerende expositie van de beeldend kunstenaars van Broedplaats BOGOTÁ Halfweg; één van de best bewaarde creatieve geheimen van de Metropoolregio Amsterdam. BOGOTÁ ART toont een verrassende mix van recente werken van zeer verschillende kunstenaars die bij Broedplaats Bogotá hun plek hebben gevonden om te werken, verkennen, broeden, ontmoeten én exposeren. Het terrein langs de Ringvaart in Halfweg is een van de weinige plekken in de regio waar ateliers, werkplaatsen, kantoren, muziekstudio’s én expositieruimte onder één noemer zijn samengebracht. 

Dit jaar wordt de expositie samengesteld door curator Nina Knaack. Een jonge talentvolle curator met haar achtergrond in de moderne en hedendaagse kunstgeschiedenis. Ze is tevens schrijver en projectmanager. Dit, samen met haar enthousiasme voor het samenbrengen van communities, maakt haar een passende match voor BOGOTÁ Art. 

Tijdens de expositiedagen zijn bezoekers van BOGOTA ART 22 van harte welkom om een uniek kijkje te nemen achter de schermen bij niet alleen de exposerende kunstenaars maar óók de ambachtslieden, artiesten en creatieven in de Werkplaats en Muziekloods. 

Locatie
BOGOTÁ
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op do 15 september 2022. Beëindigd zo 18 september 2022
Deel dit: